Om at deltage

Hvis du vil være med til at lave service med os. Så er der flere måder du kan bidrage.

  • Du kan selvfølgelig lade os optage dig. Vi kan ikke få nok podcast ud. De skal bare være gode. Vi mødes og du fortæller enten om din vej til fællesskaberne, hvad fællesskaberne gjorde for dig og hvordan det er i dag. Men det kan også være du vil fortælle om din trinerfaring, traditionerne, slogans, hvad forskellige fællesskaber har givet dig. Du skal bare have lavet de 12 trin. Er du ikke er tilfreds med optagelsen, hvad der kom ud eller du fortryder på et senere tidspunkt. Så kommer det ikke op eller vi fjerner det uden diskussion. Vi har kun ting oppe dem der deltager har det godt med.
  • Du kan være med til at optage for os. Vi savner lige nu folk i Jylland, på Fyn, Bornholm og andre steder vi ikke når ud til. Vi er mest på Sjælland.
  • Du kan give et bidrag. De er altid velkomne for jeg bruger penge min bank ikke synes jeg skal på det her nu 🙂 Du kommer ikke til at give noget til min privatøkonomi. Hvis jeg får mere end jeg bruger på at lave og streame podcast. Så deler jeg det ud til fællesskaberne. jeg lægger løbende projektets udgifter og bidrag op på 7. tradtion siden. Eller bare på MobilePay box93186.