7. tradition

Hvis du vil give et bidrag til vores løbende omkostninger og til at vi kan blive ved med at videreudvikle vores podcast. Så modtager vi gerne et bidrag. Det vi til møderne kalder 7. tradition. At hvert fællesskab er selvforsynende. Vi betaler selv alle vores udgifter og vi elsker at gøre det her. Men, vi er ikke rige, så al hjælp er velkommen og vil blive reinvesteret i dette projekt.

Sidst på året gør vi regnskabet op og er der overskud, så giver vi pengene til de fælleskaber der deltager her.

 

MobilePay

Du kan sende et beløb på 51 92 84 88, eller skanne QR koden med MobilePay, så kommer alle oplysninger ind, du skal bare skrive beløb.

Hvis du er på en smart phone med MobilePay kan du bare klikke på QR koden. Så bliver du direkte ført hen og skal bare skrive beløb. Resten er sat ind.

MobilePay

 

 

 

10er

Vi har lavet en aftale med 10er. Der kan man oprette sig og når vi så udgiver en ny podcast, så bliver der trukket et fast beløb fra dit Dankort. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor stort beløbet skal være. Det er smart.

Det er en ung mand, der har startet projektet og vi synes ideen er god. Jeg (webmaster) bruger det selv til at støtte podcast jeg godt kan lide.

Vi håber på at sende en podcast ud om måneden, men det kan godt blive mere eller mindre. Vi agerer når vi finder nogen der virker lovende.

Du kan selvfølgelig altid stoppe igen.

Bare klik på knappen, så kommer du derhen automatisk


Støt på 10er

Alle bidrag vil kun gå til at holde siden oppe, streamingtjeneste, udstyr, vi kunne godt tænke os flere optagere, så vi kan tage til konventer og optage speaks i flere sale eller sende flere ud og optage. Vi feks en drøm om at få nogen der kan tage ud og optage på Fyn, Jylland og Bornholm for os. Vi dækker meget godt Sjælland selv.

Husk mange bække små…

Vi har årligt følgende faste omkostninger:

Webhosting hos oneeuro: 120,-
Podcaststreaming hos Castos: 150$ ∼ 930,-

Vi har også haft disse engangsudgifter

Derudover havde vi i 2017 en udgift på 160,- for domæne og oprettelse af hjemmeside.
En Blue Snowball Ice usb mikrofon 449,-
Bord stativ til mikrofon og popfilter 186,-

Vi har i år modtager disse donationer

MobilePay: 130,-