Om 12 trins

Velkommen til 12 trins podcast.

Vi var to programfæller, der har erfaringer fra flere fællesskaber. Vi syntes der manglede en mulighed for at høre gode speaks fra alle fællesskaber og på et sted.

Hvis det skulle ske måtte vi selv handle. Jeg besluttede at lære at lave hjemmeside, optage, udgive podcast og ham jeg startede med optog det første speak med sin gamle sponsor og så var vi i luften. Efter noget tid flyttede han sit fokus til andre former for service og jeg blev.

Siden har flere kommet til som gerne vil deltage med service. De fleste vælger at være med en periode og så lave service et andet sted. Jeg er bare taknemmelig for den hjælp jeg får.

Jeg har optaget de fleste speaks selv, så jeg er afhængige af at finde folk fra fællesskaber, ud over vores eget. Så gode bud modtages med kyshånd. Hvilket sker ind imellem og de ligger blandt alle de andre ting her på siden.

En grundsætning er at jeg eller dem der optager ikke tager ikke stilling til hvem vi synes er gode speakere. Men, vi har dog nogen ting vi retter os efter.

Man taler om sig selv, for sig selv og til sig selv.

Man udtaler sig ikke om sit eller andre fællesskaber som helhed. Man kan kun tale om hvad programmet har gjort for en selv.

Man har taget de 12 trin i det fællesskab man taler om.

Vi modtager rigtig gerne bud på nogen I synes skal speake her. I kan skrive til os ved at kigge under kontakt eller på vores facebookside, som du er mere end velkommen til at følge. Der skriver vi også når der er nye podcast oppe.

7. tradition. Jeg betaler selv alle omkostninger ved at holde siden oppe og for udstyr, transport osv. Jeg har selv klaret udgifterne, men, der er nogen ting jeg godt kunne tænke til os i fremtiden. Feks en ny mikrofon, den vi har er lånt. Samt jeg har løbende omkostninger til hosting af hjemmeside, podcast og streaming. Så alle bidrag vil være med til at holde siden oppe og forbedre kvaliteten og udbudet i fremtiden. Se side 7. tradition hvis du vil være med til at bidrage, jeg lægger hele økonomien op løbende.

Hvis du vil støtte projektet lover jeg at alt der bliver doneret går til siden, hosting, streamingservice, udstyr, transport osv. overskud vil blive fordelt mellem alle de fællesskaber, der er repræsenteret her på siden.

Vi vil gerne understrege vi repræsenterer ikke nogen af 12 trins fællesskaberne. Vi og dem der deltager udtaler sig kun om deres egne erfaringer med fællesskaberne.