Om os

Velkommen til 12 trins podcast.

Vi var to programfæller, der har erfaringer fra flere fællesskaber. Vi syntes der manglede en mulighed for at høre gode speaks fra alle fællesskaber og på et sted. Så for os følte det oplagt at vi skulle kaste os ud i opgaven. For alternativet er vist at sidde og vente på at andre gør det. Men den indstilling har vi sagt endeligt farvel til. Så vi har kastet os ud på dybt vand. Her er vi.

Siden er flere kommet til som gerne vil deltage med service. Så vi har nu to der hjælper med at optage til serien af podcast. Det er dejligt det vokser.

Vi optager selv speaks, så vi er afhængige af at finde folk fra fællesskaber, ud over vores eget. Så gode bud modtages med kyshånd.

Vi tager ikke stilling til hvem vi synes er gode speakere. Men, vi har dog nogen ting vi retter os efter.

Man taler om sig selv, for sig selv og til sig selv.

Man udtaler sig ikke om sit eller andre fællesskaber som helhed. Man kan kun tale om hvad programmet har gjort for en selv.

Man har taget de 12 trin i det fællesskab man taler om.

Vi modtager rigtig gerne bud på nogen I synes skal speake her. I kan skrive til os ved at kigge under kontakt eller på vores facebookside, som du er mere end velkommen til at følge. Der skriver vi også når der er nye podcast oppe.

7. tradition. Vi er betaler selv alle omkostninger ved at holde siden oppe og for udstyr, transport osv. Vi har selv klaret udgifterne, men, der er nogen ting vi godt kunne tænke os i fremtiden. Feks en ny mikrofon, den vi har er lånt. Samt vi har løbende omkostninger til hosting af hjemmeside, podcast og streaming. Så alle bidrag vil være med til at holde os oppe og forbedre kvaliteten og udbudet i fremtiden. Se vores side 7. tradition hvis du vil være med til at bidrage, vi lægger hele vores økonomi op i slutningen af hvert år.

Hvis du vil støtte os lover vi at alt der bliver doneret går til siden, hosting, streamingservice, udstyr, transport osv. overskud vil blive fordelt mellem alle de fællesskaber, der er repræsenteret her på siden.

Vi vil gerne understrege vi repræsenterer ikke nogen af 12 trins fællesskaberne. Vi og dem der deltager udtaler sig kun om deres egne erfaringer med fællesskaberne.