Podcast liste

Titel Tid
Barbara-alanon
Barbara er gift med en ædru alkoholiker. Men, hendes problemer startede længe før det. Hun er i dag et aktivt og stolt medlem af Al-anon og i denne podcast fortæller hun hvad medafhængighed betyder for hende, og hvordan hun arbejder trinnene på sin meda
00:43:07
Casper-aa
Casper har været ædru alkoholiker i over 10 år nu. I denne podcast fortæller han hvordan han endte i AA, men i høj grad også hvordan de 12 trin har betydet for ham og hvad han har lært af dem.
00:37:44
Neclla-aca
Neclla er opvokset i Slagelse med en tyrkisk far og en dansk mor.  Hendes barndom var ikke var fyldt med store dramaer, vold eller synlig alkohol.  Men, den prægede hende alligevel. Lyt her hvordan og hvad ACA har gjort for hende.
00:15:28
Christian – GA sponsorskab
Dette er den anden podcast med Christian, hvis ikke du har hørt den anden kan det varmt anbefales. I denne podcast fortæller Christian om det at være sponsor i Gamblers Anonymous, Anonyme Ludomaner. Om hvordan han bruger AAs 12 trin til at hjælpe folk
00:17:02
Christian-ga/aa/aca
Christian er sponsor i Gamblers Anonymous, så det var et scoop at få ham til at være med. Fordi vi vil rigtig gerne have alle fællesskaber repræsenteret.
00:37:05
11. trins meditation-aca
I den store røde bog, som er ACAs grundbog. Er der et forslag til en guidet meditation. De skriver man kan optage den selv og så aflytte den. Det har vi valgt at gøre for jer. 
00:06:30
Frank-aa/aca
Frank startede i AA og efter 12 år fandt han ud af der skulle mere til hvis han ikke bare skulle være ædru.
00:26:44
Frank-traditionerne i et parforhold
Frank er både i AA og ACA, han fortæller i denne podcast om hvordan man kan bruge traditionerne og det at holde et 12 trins møde i et parforhold.
00:21:26
Neller-ma
Neller har en fortid med et blandingsmisbrug. Hvor hash var det foretrukne stof. Her fortæller han om sin vej til programmet og hvad programmet har gjort for ham.
00:32:38
Morten-aa/aca
Morten er alkoholiker og voksen barn. Han har været aktiv i programmet siden 17/07/2009, hvor han startede i AA, 2 dage senere startede Morten i ACA. Han er opvokset med en alkoholisk far og en medafhængig mor, der også var overspiser.
00:45:10