Velkommen til

Velkommen til 12 trins podcast.

Vi er to programfæller, der har erfaringer fra flere fællesskaber. Vi syntes der manglede en mulighed for at høre gode speaks fra alle fællesskaber og på et sted. Så for os følte det oplagt at vi skulle kaste os ud i opgaven. For alternativet er vist at sidde og vente på at andre gør det. Men den indstilling har vi sagt endeligt farvel til. Så vi har kastet os ud på dybt vand. Her er vi.

Vi optager selv speaks, så vi er afhængige af at finde folk fra fællesskaber, ud over vores eget. Så gode bud modtages med kyshånd.

I fremtiden har vi også en drøm om at optage de fællesskaber, der ikke har deres grundbøger som lydbøger. Så man kan få lidt helbredelse på vejen eller til dem som ikke er læsestærke. Men, der skal vi finde nogen med gode oplæsningsevner og lyst til at kaste sig ind i projektet med os. For det er som alt i fællesskaberne båret af frivillighed og ønsket om service.

Vi tager ikke stilling til hvem vi synes er gode speakere. Men, vi har dog nogen ting vi retter os efter.

Man taler om sig selv, for sig selv og til sig selv.

Man udtaler sig ikke om sit eller andre fællesskaber som helhed. Man kan kun tale om hvad programmet har gjort for en selv.

Man har taget de 12 trin i det fællesskab man taler om.

Vi modtager rigtig gerne bud på nogen I synes skal speake her. I kan skrive til os ved at kigge under kontakt eller på vores facebookside, som du er mere end velkommen til at følge. Der skriver vi også når der er nye podcast oppe.

7. tradition. Vi er betaler selv alle omkostninger ved at holde siden oppe og for udstyr, transport osv. Det går som det er og vi lægger gerne selv penge i kassen. Men, der er nogen ting vi godt kunne tænke os i fremtiden. Feks en ny mikrofon, den vi har er lånt. Samt vi har løbende omkostninger til hosting af hjemmeside, podcast og streaming. Så alle bidrag vil være med til at holde os oppe og forbedre kvaliteten og udbudet i fremtiden.

Hvis du vil støtte os lover vi at alt der bliver doneret går til siden, hosting, streamingservice, udstyr, transport osv. Eventuelt overskud vil blive fordelt mellem alle de fællesskaber, der er repræsenteret her på siden.

Vi vil gerne understrege vi repræsenterer ikke nogen af fællesskaberne. Vi og dem der deltager udtaler sig kun om deres egne erfaringer med fællesskaberne.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: