Så er vi i gang

Vi har fået vores første podcast i gang og hjemmeside og tilslutning til iTunes og de største podcast udbydere ser ud til at fungere.

Så nu mangler vi bare flere podcasts. Vore første podcast er nu aflyttet over 100 gange på et par uger. Så det virker som om interessen er derude.

Vi har talt med mange og opbakningen er stor. Det er dejligt at mærke.

Vi har ikke fået en klar aftale med nogen endnu, men vi håber snarest at kunne få noget mere i mikrofonerne.

Med vores engagement dækker vi sjælland og øerne fint. Men, der er masser af helbredelse i resten af landet, så vi vil også gerne samarbejde med andre der vil lave service sammen med os. Vi kunne godt tænke os at få et samabejde med nogen der vil tage ud og optage i Jylland, Fyn, Bornholm eller hvor vi ikke så let kommer. Alt bliver optaget digitalt, så i disse tider er det nemt at flytte filerne over nettet.

Vi har talt om det ikke behøver at være speaks. Vi optager lige så gerne nogen der fortæller om traditionerne, deres trinarbejde, om det at være sponsor/sponsee… ja alt det der handler om 12 trins arbejdet.

Vi klør på, men har du lyst til at være med, så giv os besked. Måske er du bare nysgerrig så taler vi bare uforpligtende sammen.

About the Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: